Klassifiseringen av den infrarøde tørketrommelen av plast(1)

2022-01-20

1. Infrarød tørketrommel av keramisk plast
(1) Sideoppvarming keramisk infrarød tørketrommel
Det er hovedsakelig tre typer sidevarme keramiske infrarøde tørketromler i Kina: platetype, rørtype og lampetype.

(2) Direkte oppvarming halvleder keramisk infrarød tørketrommel
Det er tre typer direkte oppvarming av halvlederkeramiske infrarødtørker: sintringstype, tykkfilmtype og tynnfilmtype.

Sintringstype er at hele matrisen behandles ved sintringsprosess for å bli et keramisk materiale med halvledende egenskaper; Tykk filmtype er å påføre et lag med 0,2 ~ 0,35 mm tykt behandlet halvlederkeramisk slurry på overflaten av keramisk substrat, og deretter utføre sekundær sintring; Tynnfilmtypen dannes på den keramiske foringen ved høytemperaturdampavsetning;

Disse tre typene elektrisk energi påføres substratet direkte for å varme opp og produsere infrarød stråling.

2. Infrarød tørketrommel av plast i glass
Det finnes mange typer infrarøde tørketromler av glass, inkludert infrarøde tørketromler laget av kvartsglass med høyt silika, gullbelagt kvartsglass, mikrokrystallinsk glass, melkeaktig kvartsglass, etc.

Melkehvit kvarts infrarød tørketrommel er mye brukt.

Opal kvartsglass er et slags kvartsmateriale laget av naturlig krystall og venekvarts ved smelting (1740 ℃) i en vakuummotstandsovn i en grafittelektrodedigel. Den har sterk langt-infrarød stråling og lysblokkerende egenskaper for synlig og nær-infrarødt lys. Varmelegemet er vanligvis laget av nikkel krom og jern krom aluminium materialer. Etter at all strålingen kommer inn i melkehvit kvarts, er brytningsindeksen til luft 1 og brytningsindeksen til kvartsglass er 1,16. I henhold til lysbrytningsprinsippet skal lys brytes, reflekteres og delvis spres samtidig.