Klassifisering av materialhåndtering

2021-10-14

Skumkompressorerkan deles inn i to kategorier: EPS-skumkompressorer og polyuretanskum kompressoreri henhold til materialhåndteringsklassifiseringen.

EPS skumkompressorer egnet for å komprimere EPS/EPP-skum, etc., kan kompresjonsforholdet nå 30-40 ganger, for å oppnå formålet med å redusere volumet av EPS, for å lette langdistansetransport og redusere lagrings- og transportkostnader.
Polyuretanskumkompressor er egnet for å komprimere polyuretanskum som for eksempel volumreduserende kjøleskapskum og bordromssandwich-isolasjonsplateskum. Effekttetthetens kompresjonsforhold når 10-16:1, noe som er praktisk for behandling av polyuretanskumdeponier.

Klassifisering av behandlingsmetode

Det finnes mange typer skumkompressorer, som kan klassifiseres i følgende vanlige typer skumkompressorer i henhold til behandlingsmetoden.

1. Kaldpresset type

Den kaldpressede EPS-kompressoren bruker en skrue for å skyve og klemme EPS-skummet direkte uten oppvarming. Reduser volumet av EPS-skum flere ganger, øk tettheten og bruk grove korn til transport og lagring.

2. Varmpresset type

Den varmpressede skumkompressoren brukes hovedsakelig til å presse PU-materialer. Forskjellen mellom den varmpressede kompressoren og den kaldpressede kompressoren er at en varmeovn legges til pressseksjonen til den kaldpressede kompressoren for å få materialet til å passere gjennom varmeseksjonen. Det ekstruderes fra utløpsporten i en semi- smeltet tilstand.

3. Varmsmeltetype

Hot-melt kompressoren ligner på ekstruderen. Etter at materialet er fullstendig smeltet, skyves det ut fra utløpsporten. Varmsmelteskumkompressoren er den samme som varmpresset skumkompressor. Den må legge til en eller flere varmemoduler.

4. Hydraulisk skyvetype

Den hydrauliske klemskumkompressoren vedtar en skrueløs design, bruker hydraulisk trykk for å utføre arbeid, utøver nok trykk på objektet i et bestemt rom, slik at objektet blir fortettet for å oppnå ønsket formål. De mer komplekse typene skumkompressorer over hydrauliske skumkompressorer, kan den høyeste kompresjonseffekten nå mer enn 700 kg per kubikkmeter.